Opheffing Camerata Deventer

Op de ledenvergadering, van maandag 6 juli 2020 in het Worp-plantsoen, heeft de vereniging besloten zichzelf op te heffen.

In januari 2017 zijn wij als nieuw koor gestart met de naam Camerata Deventer. Onze vereniging streeft ernaar om koormuziek voor kleine bezetting op een hoog niveau in te studeren en uit te voeren. Het richt zich daarbij op oude (polyfonie tot renaissance) en nieuwe (twintigste eeuws en nieuwer) koormuziek en stelt programma's samen waarin een overeenkomst/thematiek wordt gezocht voor beide stylen.

Het koor heeft de afgelopen jaren diverse programma's gemaakt en met succes uitgevoerd (zie Programma's) en op cd /mp3 uitgebracht (zie Onze opnames). Het laatste programma kon echter niet doorgaan vanwege de Corona maatregelen met betrekking tot het COVID-19 virus.

De laatste jaren heeft het koor problemen om de bezetting op peil te houden, doordat er leden vertrokken om diversen redenen. Afgelopen maandag bleek dat er geen potentie en animo meer was om door te gaan als koor en is de beslissing gevallen om de vereniging op te heffen.

Actueel

Geen actueel item gevonden!

Bekijk ook onze Facebook-pagina en Like ons
Pagina's
Bezoeker
Deze website is al door 9735 bezoekers bekeken!
Als u een gebruikersnaam en wachtwoord heeft kunt u hier


Privacy verklaring
Lees hier ons Privacy verklaring over hoe wij omgaan met de Algemene Verordening Persoonsgegevens.
Contact-gegevens
Mailadres:
info@camerata-deventer.nl

Postadres:
Davosstraat 18
7412 VK Deventer
KvK-nummer:
68272596

Bank-rekening:
NL 74 INGB 0007 7133 89
Copyright 2020 Camerata DeventerDeze website is ontwikkeld door: onderdeel van: