Project 2020 ‘War and Peace’ t.g.v. 75 jaar bevrijding

Camerata Deventer is opgericht in januari 2017. Het koor streeft naar hoogwaardige muzikale uitvoeringen door geoefende amateurs. Koorleden bereiden thuis de partijen voor of kunnen van blad zingen.
Bij de oprichting koos zij voor twee contrasterende muziekperiodes: oude polyfonie en moderne muziek. Vanaf 2020 willen wij ons repertoire wat verbreden. Daarbij blijft het oude en moderne repertoire in gebruik. Er komt alleen muziek uit de tussenliggende tijdperioden bij. In het voorjaar ligt het accent nog op moderne muziek.

Voor het komend voorjaar zullen wij, aansluitend op 75 jaar bevrijding, een project uitvoeren rond het thema oorlog en vrede. Twee werken staan daarbij centraal: delen uit het ‘Oratorium Annelies’ van de Amerikaanse componist Roger Whitbourn en delen uit ‘The Armed Man’ van de Britse componist Karl Jenkins. ‘Annelies’ is een selectie uit het dagboek van Anne Frank. Annelies is haar volledige voornaam. Het werk van Jenkins wordt ook wel L’homme Armé genoemd, naar een motet van de componist Josquin Deprez.

Voor dit project zijn wij op zoek naar enthousiaste koorleden, voornamelijk mannenstemmen, die het koor vast of voor dit project willen versterken.

De repetities vinden plaats in de tuinzaal van de Broederenkerk in de Broederenstraat.

Het concert wordt medio oktober uitgevoerd. Tijd en plaats zijn nu nog niet helemaal bekend.
U vindt dit z.s.m. op deze website.
U kunt meer informatie inwinnen of u aanmelden voor een vrijblijvende kennismaking met het koor via: dirigent@camerata-deventer.nl of info@camerata-deventer.nl

Actueel

Geen actueel item gevonden!

Bekijk ook onze Facebook-pagina en Like ons
Pagina's


Bezoeker
Deze website is al door 5799 bezoekers bekeken!
Als u een gebruikersnaam en wachtwoord heeft kunt u hier


Privacy verklaring
Lees hier ons Privacy verklaring over hoe wij omgaan met de Algemene Verordening Persoonsgegevens.
Contact-gegevens
Mailadres:
info@camerata-deventer.nl

Postadres:
Davosstraat 18
7412 VK Deventer
KvK-nummer:
68272596

Bank-rekening:
NL 74 INGB 0007 7133 89
Copyright 2020 Camerata DeventerDeze website is ontwikkeld door: onderdeel van: